develop your own website
Mobirise

Over Yogaloka

Hai! Mijn naam is Judith, gediplomeerd yogadocente. Al sinds 2002 geef ik yoga les, onder de naam YogaLoka (yogaplaneet), nog steeds enthousiast!
Eerder was ik onder meer sportmas-seur en gaf bewegingslessen in een fysiotherapiepraktijk in Amsterdam. Gezondheid en beweging (voeding, hardlopen, fietsen, sport) spiritualiteit en bewustwording (zingeving, mindset) daar heb ik passie voor.

Ik begon uit nieuwsgierigheid met wat oefeningen uit een yogaboek. Dat beviel. Om me verder te verdiepen, volgde ik van 1997 tot 2002 de 4 jarige Saswitha-opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Ik ontdekte dat yoga zoveel te bieden heeft: inzicht en kennis over het lichaam, de geest en de ziel.

Ik reisde voor het eerst naar India (er zouden nog vele malen volgen) en begon deel te nemen aan workshops in binnen- en buitenland in diverse yogastijlen. In 2016 behaalde ik mijn internationale lesbevoegdheid RYS 200 hrs. Vinyasa Teachertraining aan de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam.

Graag deel ik mijn enthousiasme voor yoga met jou, als je gewoon eens wilt onderzoeken of yoga iets voor je is of als je serieus interesse hebt in deze eeuwenoude wetenschap.

Voor een gezond, evenwichtig, interessant, avontuurlijk en inspirerend leven lijkt mij niets leuker en effectiever dan yoga.

Dank voor je interesse,
ik bied je een gratis proefles aan,
Namaste : ) !

Mobirise
Adres

Wijkcentrum Mare Nostrum
Arubastraat 2
1825 PV Alkmaar

Contact

Judith Baarda
E  info@yogaloka.nl
T  06 - 49 94 26 62
Volg mij op Facebook